Over ons

Byrklund is een Home & Living brand met alles op het gebied van bed- bad- en keukentextiel. Met liefde ontworpen en geweven. De combinatie van krachtige maar eenvoudige basics met eigentijdse trends en eyecatchers maakt de collectie tijdloos en stijlvol. Jarenlang kon je de Byrklund producten vinden in het winkelschap en bij grote webwinkels. Nu is Byrklund ook rechtstreeks vanuit de natuurlijke bron verkrijgbaar.

A home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love – Nate Berkus, interior designer

Waar komt Byrklund vandaan?

Gelegen in een uitgestrekte vallei vind je het Byrkdal, een laagvlakte middenin de bergachtige natuur waar je de fictieve plek Byrklund kunt vinden. Scandinavische invloeden? Zeker. Maar inwoners noemen het Byrklundisch.

Decennia lang trokken er mensen uit de hele wereld naartoe om het gevoel van vrijheid en eigenzinnigheid te ervaren. Byrklund werd een smeltkroes van kleurrijke stijlen en culturen, tot op de dag vandaag. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek voor iedereen. Juist dàt is wat onze collectie weerspiegeld: betaalbare kwaliteit-items die passen bij elke interieurstijl.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief