Bed, Bath en Byrklund

Bij Byrklund shop je de perfecte basics voor belangrijke ruimtes in je thuis, namelijk de badkamer en de slaapkamer. Bij deze kamers zorgen onze basics voor de laatste finishing touch die jouw huis laten stralen. In deze blog bespreken we welke items dit zijn, in welke kamer ze thuishoren en kom je achter de leukste feitjes. Laat het stylen maar beginnen!

Badkamer 
We spenderen in ons hele leven zo’n 1,5 jaar van ons hele leven in de badkamer en dat is natuurlijk niet niks! Het is daarom van belang dat jij een badkamer heb waarin jij je thuis voelt. De badkamer basics van Byrklund kunnen je hier een handje bij helpen. Vul jouw badkamer aan met badlakens, baddoeken, gastendoekjes of washandjes van Byrklund in jouw favoriete kleur! Alle bath basics zijn gemaakt van 100% katoen waardoor ze makkelijk vocht opnemen en jij in een mum van tijd weer helemaal droog bent. Ook zorgt het katoenen materiaal ervoor dat ze heerlijk zacht aanvoelen. Daarnaast heeft Byrklund prachtige fouta’s die je naast in de badkamer ook nog mee kunt nemen naar de sauna of naar het strand. Alle basics voor in de badkamer zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat jij dé kleur kunt kiezen die het beste bij jouw badkamer past!


Slaapkamer

Bij Byrklund vind je alle soorten dekbedovertrekken om jouw slaapkamer helemaal af te maken. Kies je voor een rustige effen print of heb je liever een vrolijke drukkere print zoals een dekbedovertrek met bloemen? Het is helemaal aan jou! De bed basics zijn gemaakt van 100% katoen, dit is een natuurlijke stof gemaakt van de katoenplant. Ook voelt de stof heerlijk zacht aan waardoor het zeker een fijn materiaal is om onder weg te dromen. Je bent tenslotte iedere dag ongeveer acht uur in de slaapkamer te vinden, het is daarom belangrijk dat deze kamer voor jou ‘het perfecte plaatje’ is. Byrklund heeft een ruim assortiment aan dekbedovertrekken met allerlei verschillende kleuren en prints, gegarandeerd dat hier eentje bij zit voor in jouw slaapkamer!

”Simplicity is the ultimate sophistication.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief