Betaalwijzen

Byrklund biedt diverse betaalmethoden aan. Alle geboden methoden zijn veilig in gebruik via payment provider Mollie. Mogelijkheden bestaan uit: iDEAL, achteraf betalen met Klarna, MasterCard, Bancontact/Mister Cash, Visa, en een Byrklund cadeaucode.

Betalen met een cadeaucode

Heb je een cadeaucode ontvangen? Betaal dan gemakkelijk en snel met deze cadeaucode. Voer de code in bij het veld ‘cadeaucode’ in het winkelmandje. De code wordt meteen toegepast en van het totaalbedrag afgehaald.

Betalen met iDEAL

De meest gekozen manier om geld over te maken is via iDEAL. Aangesloten banken zijn de ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Knab.

Betalen met creditcard

Het is ook mogelijk om met creditcard te betalen waaronder Mastercard en Visa. Via deze betalingswijze wordt er gevraagd naar de driecijferige veiligheidscode (CVV of CVC). Deze code vind je op de achterzijde van de creditcard, rechtsboven de handtekeningstrook.

Achteraf betalen met Klarna

Liever achteraf betalen? Dit kan gemakkelijk met Klarna. Hierbij krijg je 14 dagen de tijd om de rekening te betalen via bijhorende instructies. Alsnog vragen over Klarna of loop je ergens tegenaan? Bezoek de klantenservice van Klarna.

Betaal ik ook verzendkosten?

Bij een bestelling vanaf € 25,- zijn de verzendkosten gratis. Bij een bestelling lager dan je € 25,- vragen wij je € 3,95 verzendkosten.

Betaal ik ook verzendkosten van een retour?

Nee, de verzendkosten zijn voor onze rekening. Als je besluit een bestelling te retourneren, dan kun je het retourformulier in je pakket invullen en dit samen met de gewenste artikelen naar ons terugsturen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief